Telefoonnummer

+31620095792

Email

ads74@hotmail.com

Openingstijden

Di t/m Vr : 9.00 uur-17.00 uur

Cupping behandeling

Cupping behandelingen is afgeleid van acupunctuur. Bij deze massagevorm worden cups gebruikt die op het lichaam worden geplaatst. De cups worden vacuüm gezogen om zo de beweging van energie, bloed en andere lichaamsvloeistoffen te beïnvloeden voor het verhelpen van pijn en het optimaliseren van de gezondheid.

Het gebruik van cuppingtechnieken is al eeuwenoud en vindt zijn oorsprong in de Traditionele Chinese Geneeskunst. Met de cups die zich vast hebben gezogen op het lichaam kun je als therapeut de energie en het bloed leiden naar de plek waar er een verstoring is, om zo deze energie uit het lichaam te leiden.

Toepassingsgebieden cupping,

Vacussage heeft een diepgaande en krachtige werking met als hoofddoelen: het wegvoeren van verstorende energieën, het wegvoeren van gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam en het oplossen van verklevingen in het bindweefsel. Dit maakt dat cupping bij uitstek geschikt is voor het verhelpen van klachten als: pijnlijke spieren, rugklachten, schouderklachten, spijsverteringsproblemen, longaandoeningen, hoest, chronische verkoudheid, griep en hoofdpijn.

Voor een nog gerichtere en efficiëntere werking van cupping behandelingen kunnen er ook allerlei medicinale kruidenoliën worden gebruikt.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *