Telefoonnummer

+31620095792

Email

ads74@hotmail.com

Openingstijden

Di t/m Vr : 9.00 uur-17.00 uur

Kaneelpakking

Kaneelpakking is een aangename en succesvolle manier en het verbeterd de huid. De kaneelcrème zorgt, in combinatie met de speciale wikkelmethode (wrapping), voor afbraak van overtollig vet, bestrijding van cellulitis, een betere doorbloeding van de huid en verwijdering van gifstoffen. Ook uw algemene conditie wordt verbeterd. Na een behandeling voelt u zich zowel lichamelijk als geestelijk gesterkt.

Een uur lang ontspannen

De Thermea crème is een aromatische kaneelcrème met kaneelolie en algen (zeewier). Na het aanbrengen van de kaneelpakking wordt u in folie gewikkeld. Dit is een traditionele en bekende manier van wrappen. De druk op de weefsels bevordert de afvoer van afval- en gifstoffen. Het wikkelen zelf heeft dus ook een belangrijke functie! De lichaamspakking heeft het meeste effect wanneer u een uur lang, onder een warmtedeken, ontspannen blijft liggen. Zo kunnen de aromatische stoffen in de crème hun werk doen.

Lekkerder in uw vel

Dankzij een optimale doorbloeding van de huidlagen wordt de crème optimaal in de huid opgenomen. Na afloop is douchen niet nodig. De kaneelwrap kan ook toegepast worden na behandeling met de Arasys. De crème zorgt er ook voor dat uw huid weer strakker wordt. Zo zit u letterlijk weer lekkerder in uw vel! Drink na de behandeling één à twee liter water om de afvalstoffen goed af te voeren. De aromawikkelmethode kan men niet toepassen bij trombose en thrombophlebitis of bij een zieke huid. Raadpleeg daarom bij de geringste twijfel daarom eerst uw huisarts.

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *