Telefoonnummer

+31620095792

Email

ads74@hotmail.com

Openingstijden

Di t/m Vr : 9.00 uur-17.00 uur

Wat bied de Traditionele Chinese Voedingsleer?

In de Traditionele Chinese Voedingsleer wordt gekeken of je lichaam de voedingsstoffen uit het eten wel goed opneemt en verwerkt! Er worden relaties gelegd tussen kleur, vorm en smaak, maar ook tussen tijdstip, klimaat en seizoen en natuurlijk de verwarmde en koelende werking van voedingstoffen.

Bij Chinese Voedingsleer kijken we ook naar welk element bij u past. We hebben allemaal een element dat het dominante aspect van onze persoonlijkheid beschrijft. Er zijn 5 verschillende elementaire lichaamstype. Misschien is het je meteen duidelijk welk element het beste bij je past, maar het kan ook zijn dat je je met geen enkel element verwant voelt of juist met meerdere elementen. Juist daarom hebben de Chinese manieren ontwikkeld om mensen en ziekten te definiëren en verschillende mensen zullen zich kunnen vinden in de diverse systemen van de Chinese Voedingsleer.

Waar letten wij op bij het desbetreffende element en zijn kenmerken: Verwantschappen, Sleutelwoorden, Vatbaar voor, Belangrijke kruiden, Aanbevolen voeding of Voeding om te vermijden en vooral de Aandachtspunten.

De nadruk van de Chinese Voedingsleer ligt ook niet op het verliezen van lichaamsgewicht, maar puur om het lichaam terug in balans te brengen en zich vitaler en gezonder te voelen. Zeker mensen met Fibromyalgie kunnen hier vele voordelen uithalen.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *